Aloe Bits N'Peaches - GEL DE BAUT CU ALOE VERA

http://alegealoe.blogspot.ro/2015/11/aloe-bits-npeaches-gel-de-baut-cu-aloe.html
Aloe Bits nPeaches îmbină în mod deosebit de eficient proprietăţile binecunoscute ale gelului de Aloe Vera cu cele ale extractului de piersici, benefice pentru sănătate datorită mai multor proprietăţi, dintre care menţionăm : efect antihelmintic, cicatrizant, diuretic, energizant, stimulent digestiv. La toate acestea se adaugă un gust deosebit de plăcut la care reacţionează favorabil în special copiii.
Aloe Bits n’Peaches este un compus din Gel Aloe Vera cu concentrat de Piersici, o bautura cu un gust foarte placut, ceea ce face din acest produs unul ideal pentru copii. Se poate bea si sub forma de suc, nu doar ca si concentrat, prin simpla adaugare a apei si optional a ghetii. Aloe Bits n’Peaches contine fragmente de pulpa Aloe Vera, fragmente de piersica si gel stabilizat de Aloe Vera.

Utilizare – Potasiul continut de acest produs este benefic pentru sanatatea inimii. Potasiul provine din continutul de piersici, care mai aduce important aport de vitamina A, si carorenoide cu aport vital de vitamina A. Evident ca acest produs poate fi folosit si pentru imbunatatirea imunitatii organismului, in special de catre copii, pentru gustul sau deosebit.


Administrare:

A se agita inainte de folosire.
Este obligatorie pastrarea la frigider dupa desigilare.
Se consuma in cantitati de 60-80 ml per repriza, o data sau de doua ori pe zi.
Informatii utile despre produs:

Ingrediente – Gel Stabilizat de Aloe Vera (cu fragmente de pulpa), suc natural de piersici, acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant), vitamina A si potasiu (foarte indicat pentru sanatatea inimii)
Aloe Bits n’Peaches are un gust deosebit, datorat piersicilor bine coapte. Reamintim ca aloe vera este cunoscuta din negura vremurilor pentru proprietatile sale curative si pentru ca ajuta la mentinerea starii de sanatate a organismului. Sistemul imunitar este primul beneficiar al consumului de aloe vera.
Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei! Poate fi consumat cu gheata pentru o experienta deosebit de placuta.
http://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-aloe-berry-nectar-ID5?rid=400-000-441-552