Bautura FOREVER FREEDOM pe baza de aloe vera

Forever Freedom


.
Forever Freedom. Gelul stabilizat de Aloe Vera are un gust gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Contine si sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor.Bautura Forever Freedom mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actioneazã ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei.
Forever Freedom de la Forever Living Products asigura cantitatile recomandate în mod obisnuit de sulfat de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml.
In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca în alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!


Utilizatorii obisnuiti de Forever Freedom susțin că se simt  mai tineri și sunt mult mai activi ca niciodată.


INGREDIENTE Forever Freedom:


- Gel stabilizat de Aloe vera (suc), sorbitol, concentrat natural de portocala (aroma), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de portocala, metilsulfonilmetan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru pastrarea aromei), benzoat de sodiu (pentru pastrarea aromei), tocoferol (antioxidant).

INFORMATII NUTRITIVE
Contine suc integral de Aloe Vera cu aroma de portocale.
Dozaj: 240 ml.
Numar doze per recipient: aprox. 4.
Cantitate / doza
Kcal 70
Lipide totale: 0 g (necesar zilnic: 0%)
Sodiu: 280 mg (necesar zilnic: 12%)
Total carbohidrati: 15 g (necesar zilnic: 5%)
Zaharuri: 7 g
Proteine: 3 g (necesar zilnic: 0%)
* Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dieta de 2000 kcal/zi.
• Formula unica, disponibila într-o bautura pe baza de aloe vera
• Asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor.
• Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor.
• Contine substante proprii organismului, prezente în articulatii.

CONTINUT
1 litru
ADMINISTRARE
A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa desigilare. A se consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Principii active - Gel stabilizat aloe vera, Calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc, Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina PP, acid pantotenic, Vitamina B6, Vitamina B8, acid folic, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, pectina, picnogenol, fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, MSM

Produsele Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU pot fi considerate medicamente
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU au efecte secundare
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici
 - Produsul de baza al comaniei Forever Living Products este Aloe Vera Gel care are la baza gelul stabilizat de aloe vera
 - Majoritatea produselor Forever Living Products au la baza aloe vera
 - Forever Living Products este lider mondial in aloe vera
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU creeaza dependenta
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products au o valabilitate de 4 ani
 - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products sunt Avizate de Ministerul Sanatatii din Romania.
 Categoriile principale de produse sunt urmatoarele: bauturi nutritive pe baza de aloe vera, produse Forever Living Products sub forma suplimentelor nutritive, produse Forever Living Products apicole, produse Forever Living Products pentru ingrijirea pielii, produse Forever Living Products pentru controlul greutatii corporale, produse Forever Living Products cosmetice care au la baza tot aloe vera.