Infinite by Forever - Kit nou de frumusete


Apasa pe foto sa vezi pretul
Apasa pe foto sa vezi pretul
„Cel mai bun produs premium anti-aging în 2017” în cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra. 
Lansat acum mai putin de un an, la Raliul Global din Dubai, acest kit de frumusete si-a dovedit din plin eficienta si a atras deja atentia si aprecierea specialistilor. Suntem mandri ca infinite by Forever firming serum, unul dintre produsele cheie ale kitului, a fost premiat in Marea Britanie cu argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-aging în 2017” în cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra.

1. Hydrating Cleanser 


Cand am creat acest demachiant am avut in minte tenul delicat. De aceea, am selectat ingrediente naturale cu efecte puternice, precum extractul si aminoacizii din mar, care asigura o hidratare imediata a pielii si curata mult mai usor particulele de murdarie si excesul de sebum.
Glicinatul de sodiu, extras din nuca de cocos, si aminoacidul glicina sunt surfactanti blanzi, naturali, hidratanti, hipoalergenici si non-iritanti, ce lasa pielea catifelata fara a o usca.
Uleiul din seminte de floarea soarelui, bogat în acid linoleic si vitamina E, descompune reziduurile si murdaria si le indeparteaza în mod delicat de la suprafata pielii.
Hydrating Cleanser reprezinta baza perfecta pentru restul rutinei anti imbatranire.

2. Firming serum 

Apasa pe foto sa vezi pretul
Firming serum este unul dintre secretele speciale ale infinite by Forever.
Actioneaza din exterior asupra semnelor imbatranirii printr-una dintre cele mai avansate descoperiri stiintifice in domeniu.
Potenteaza proprietatile gelului de aloe cu tripeptide-2 si peptide din trei aminoacizi care imita procesele naturale ce au loc la nivel cutanat. Toate acestea pentru a spori fermitatea pielii si a reduce ridurile.
S-a demonstrat, in cadrul studiilor clinice, ca aceste ingrediente au imbunatatit in mod semnificativ elasticitatea pielii, fiind recunoscute si pentru capacitatea de a combate progerina, o proteina daunatoare al carei nivel creste odata cu inaintarea in varsta si care afecteaza negativ pielea. 

Imbogatit cu hialuronat de sodiu hidrolizat, un agent umectant natural, ce sustine hidratarea pielii, firming serum are la baza o formula conceputa stiintific pentru a spori proprietatile gelului de Aloe vera.
Extractul de drojdie sustine sinteza colagenului si mecanismele naturale de aparare ale pielii, pentru uniformizarea nuantei acesteia, in timp ce proteinele din grau revitalizeaza pielea, intensificandu-i aspectul catifelat, ferm, sanatos.

Impreuna, aceste ingrediente puternice actioneaza din exterior asupra imbatranirii, completand efectele revolutionarului nostru firming complex, care este si urmatorul pas in rutina de frumusete infinite by Forever.
3. Firming Complex
Apasa pe foto sa vezi pretul

Stim ca frumusetea inseamna mai mult decat ingrijirea pielii – incepe cu nutritia. „Partenerul” perfect pentru firming serum, firming complex tinteste îmbatranirea din interior spre exterior.

Primul supliment Forever destinat exclusiv frumusetii, firming complex contine un amestec brevetat din concentrat de pepene galben frantuzesc, fitoceramide si colagen marin.
Fitoceramidele puternice extrase din grau refac nivelul cutanat natural al ceramidelor. Acestea joaca un rol crucial in mentinerea hidratarii pielii.
S-a demonstrat ca administrarea orala a colagenului reduce ridurile profunde si sporeste flexibilitatea si hidratarea cutanata, de aceea am adaugat colagen marin in acest supliment.
Si nu in cele din urma, vitamina C contribuie la reducerea oboselii si la sinteza normala a colagenului. Vorbim despre descoperiri revolutionare in industria antiîmbatranire si de un adjuvant perfect pentru firming serum.
4. Restoring Creme 
Apasa pe foto sa vezi pretul
Pentru a completa acest sistem complex anti imbatranire, am creat o crema cu peste 15 ingrediente benefice pentru piele.
Contine multi agenti hidratanti si are o textura usoara, ce catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat.

Ingrediente vegetale puternice precum acai si rodia confera pielii o minunata senzatie de hidratare. Centipeda Cunninghamii, o planta originara din Australia, actioneaza sinergic cu Aloe vera, careia ii sporeste beneficiile.


Impreuna, aceste ingrediente au rezultate dovedite in calmarea pielii, in timp ce vitamina B3 si extractul de sfecla uniformizeaza nuanta si textura tenului, pentru un aspect intinerit. Ingrediente precum scualenul, esterii din jojoba, glicolipidele si ceara de albine au efecte intens hidratante si contribuie la aplicarea usoara a restoring creme.
Pentru a definitiva aceasta capodopera a hidratarii, am adaugat o noua structura de zaharuri de origine vegetala, cea mai noua descoperire in domeniul chimiei, cu rolul de a mentine intacta bariera hidratarii cutanate.
Un amestec de uleiuri esentiale cu proprietati anti imbatranire, precum cele de lavanda, portocala amara, busuioc, eucalipt, coaja de lime si de portocala sustine efectele Aloe vera si ajuta la refacerea si intinerirea pielii uscate.

Toate cele patru produse se completeaza reciproc, pentru ca tu sa te bucuri de cel mai avansat sistem de ingrijire a pielii, care ajuta la reducerea aparitiei ridurilor, catifeleaza pielea si sustine frumusetea si din interior spre exterior, lasandu-ti tenul luminos, hidratat si intinerit.