Produse pentru Ingrijirea Personala

Forever Hand Sanitizer - Cod318
 Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte... cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi!
 Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.

 
Sonya Volume Shampoo - Cod 351
Noul şampon Sonya Volume posedă o formulă exclusivă ce conferă părului dumneavoastră volum maxim, control, echilibru şi strălucire inegalabilă.

 
Sonya Volume Conditioner - Cod352
Balsamul Sonya Volume Conditioner posedă o formulă exclusivă ce stimulează volumul, grosimea, vitalitatea şi maleabilitatea parului, conferindu-i strălucire şi moliciune.

 
Sonya Hydrate Shampoo - Cod 349
Noul şampon hidratant Sonya posedă o formulă unică, îmbogăţită, pentru a conferi părului dumneavoastră o excelentă hidratare, volum amplu şi multă strălucire.

 
Sonya Hydrate Conditioner - Cod 350
Balsamul Sonya Hydrate Conditioner posedă o formulă specială, îmbogăţită cu factori hidratanţi din Aloe vera şi lăptişor de matcă, pentru a descurca şi reda moliciunea părului uscat, degradat şi fragilizat.

 
Aloe Bath Gelee - Cod 014
Aloe Bath Gelee - Cod 014
Pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta exista, in cadrul gamei, un gel spumant cu actiune delicata si efect hidratant; concentratia ridicata de gel de Aloe Vera permite hidratarea profunda.

 
Forever Bright Toothgel - Cod 028
Forever Bright Toothgel - Cod 028
Dintii vor fi mai stralucitori cu Bright, una dintre cele mai cunoscute si apreciate paste de dinti, a carei formula non-abraziva si nefluorurata asociaza calitatile gelului stabilizat de aloe si ale propolisului.

 
Gentleman' s Pride - Cod 070
Gentleman' s Pride - Cod 070


Un after-shave fara alcool, de tip balsamic, realizat din substante hidratante, emoliente si gel stabilizat de Aloe Vera - Gentleman's Pride - distinctie, rafinament, parfum masculin.

 
Aloe Ever-Shield - Cod 067
Aloe Ever-Shield - Cod 067
A fost conceput special pentru a putea fi folosit in orice imprejurare, iar actiunea sa delicata permite utilizarea imediat dupa epilare sau indepartarea pilozitatii axilare prin radere.

 
Aloe 
Lips
Aloe Lips - Cod 022
Aloe, jojoba si ceara de albine - cel mai bun produs pentru buze, potrivit in orice anotimp! Calmeaza si hidrateaza buzele, are un puternic efect antiherpatic, coagulant si antialgic.

 
Aloe Liqud Soap - Cod 038
Aloe Liqud Soap - Cod 038
Aloe Liquid Soap asigura curatirea si hidratarea pielii, deoarece este un sapun lichid pentru fata si maini, ce poseda o formula biodegradabila, cu pH ajustat, neiritanta pentru ochi.
DETALII importante aici!

 
Aloe Jojoba Shampoo
Aloe Jojoba Shampoo - Cod 260
Samponul contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului prin activitatea sa enzimatica (desprinderea si dizolvarea depozitelor de celule moarte), la care se adauga beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera 

 
Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Aloe-Jojoba Conditioning Rinse - Cod 261
Aloe Jojoba Conditioning Rinse are o noua formula imbunatatita - imbogatita prin complexul vitaminic B si proteine hidrolizate si poseda o extraordinara actiune hidratanta si de refacere, pentru a va face parul mult mai matasos.

 
Forever Aloe Styling Gel
Forever Aloe Styling Gel - Cod 194
O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coifant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea.

 
Aloe Pro-Set
Aloe Pro-Set - Cod 066
Forever Living Products a realizat un spray fixativ pentru par, a carui formula nu contine alcool, protejeaza stratul de ozon si contine numai ingredienti valorosi.

 
25th Edition for Men
25th Edition for Men - Cod 209
Apa de colonie 25th for Men - o combinatie persistentã, de-a pururi masculinã aduce prospetimea conferitã de notele sale verzi (fougère-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase.

 
25th Edition for Women
25th Edition for Women - Cod 208
Apa de parfum 25th Edition for Women - o combinatie proaspãtã si delicatã - un buchet de flori albe care emanã din petalele lor diafane cãldurã si feminitate, datoritã esentelor lemnoase calde adãugate.

 
Forever Aloe MPD
Forever Aloe MPD - Cod 050
Saptamanal se folosesc diversi detergenti pentru curatenie, de aceea ar fi mult mai comod sa cumperi un singur produs, capabil sa curete - in egala masura - lenjeria, vesela, pardoseala si obiectele sanitare din baie.