Sapun lichid cu Aloe Vera - Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap

 

 

Aloe Liquid Soap este un sapun delicat cu aloe vera, perlat-iridiscent ce asigura igiena mainilor si a fetei. Acest sapun ajuta la mentinerea unui ten curat, sanatos cu aspect tanar. Contine o cantitate mare de gel stabilizat de Aloe vera, curata epiderma fara a o usca, este usor de folosit, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa.
Acest sapun nu produce iritatii cum se  intampla in mod fregvent cu anumite produse similare.
Sapunul este indicat in special persoanelor cu piele sensibila, se poate folosi atat pe fata si maini cat si pe corp avand un pH controlat cu o actiune delicata, nu irita ochii, fiind ideal ca sampon pentru copii.
Poseda un ambalaj modern, tip flacon-dozator, usor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru intreaga familie.
Mod de utilizare:
 - Deblocarea mecanismului va elibera o cantitate mica de sapun lichid in palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curatire eficienta; spuma se indeparteaza prin clatire cu apa calduta, apoi epiderma se usuca foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.